Auto

Rijbewijs B binnen handbereik

Jij wilt je autorijbewijs halen? Ontdek wat de zorgvuldig ontwikkelde rijopleiding van Frank Rijschool in Helmond voor jou kan betekenen. Wij bieden rijlessen voor iedereen van elk niveau. Bij ons in de auto zul je merken dat je vaste instructeur veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling van je verkeersinzicht en het zelfstandig rijden. 

Zodra je de auto goed kunt bedienen zal je rijinstructeur je motiveren om je beslissingen zoveel mogelijk zelf te nemen. Uiteraard krijg je alle hulp die je nodig hebt en zal de verkeersveiligheid nooit in gevaar komen. Je hebt een vaste instructeur, je rijdt in een auto met airco en wordt er in onze lesauto’s NIET gerookt. 

Kun je niet wachten om achter het stuur te kruipen? Reserveer nu een TRY OUT via ons contactformulier of bel 0492 536 108

Praktijk

De autopraktijkopleiding wordt gegeven volgens de Rijopleiding In stappen methode. Je wordt vanaf het begin van de rijopleiding tot en met het behalen van het rijbewijs begeleid door dezelfde vakbekwame instructeur. Naast de klassieke rijopleiding kun je ook kiezen voor een versnelde cursus, de compactopleiding. Mocht je hiervoor kiezen dan is het belangrijk dat je een aantal weken overdag tussen 8.00 en 17.00 uur voldoende tijd hebt om lessen te volgen. Vooraf dien je je theoriecertificaat op zak te hebben en een intake te doen. Als blijkt dat deze versnelde opleiding iets voor je is, dan wordt de Tussentijdse toets en het Praktijkexamen direct aangevraagd. Meer weten? Vraag informatie aan via het contactformulier of bel.

Theorie

Kun je niet wachten om met rijles te beginnen? Goed nieuws! Je mag theorie-examen doen als je 16 jaar of ouder bent. De meeste cursisten kiezen voor zelfstudie in plaats van theorielessen. Met het juiste studiemateriaal en de nodige inzet is dit geen enkel probleem. Bij Frank rijschool leveren we altijd het beste en nieuwste op het gebied van de theorie, dus je bent altijd up-to-date. Boeken, cd-roms, online examentrainingen of een complete theoriecursus online inclusief examentrainingen, het is allemaal mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. Let op! Bij het theorie-examen moet je een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs overhandigen. Meer weten? Neem contact op via 0492 536 108.

Theorie-examen aanvragen

Reserveer zelf met je DigiD het theorie-examen voor de personenauto of bromfiets. Ook kun je via deze link je reservering wijzigen of raadplegen. KLIK HIER en reserveer je examen.

Rijschool machtigen

Voordat wij het praktijkexamen voor je kunnen aanvragen moet je eerst toestemming geven. Dat doe je middels een machtiging. KLIK HIER om FRANK Rijschool te machtigen.

Gezondheidsverklaring

Voor het aanvragen van een praktijkexamen voor je autorijbewijs dien je eerst een gezondheidsverklaring in te dienen bij het CBR. KLIK HIER EN GA NAAR JE GEZONDHEIDSVERKLARING 

Reserveer nu een try-out
100 minuten rijden voor slechts €65,-
Meld je telefonisch of via mail aan

Contact opnemen?

[wpforms id="508" title="false" description="false"]