Rijbewijs B binnen handbereik

Jij wilt je autorijbewijs halen? Ontdek wat de zorgvuldig ontwikkelde rijopleiding van Frank Rijschool in Helmond voor jou kan betekenen. Wij bieden rijlessen voor iedereen van elk niveau. Bij ons in de auto zul je merken dat je vaste instructeur veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling van je verkeersinzicht en het zelfstandig rijden. 

Zodra je de auto goed kunt bedienen zal je rijinstructeur je motiveren om je beslissingen zoveel mogelijk zelf te nemen. Uiteraard krijg je alle hulp die je nodig hebt en zal de verkeersveiligheid nooit in gevaar komen. Je hebt een vaste instructeur, je rijdt in een auto met airco en wordt er in onze lesauto's NIET gerookt. 

Kun je niet wachten om achter het stuur te kruipen? Reserveer nu een TRY OUT via ons contactformulier of bel 0492 536 108

Machtig je rijschool

Alleen Frank Rijschool kan voor jou je praktijkexamen aanvragen. Daarvoor moet je ons natuurlijk wel toestemming geven. Je geeft toestemming door je rijschool te machtigen.

Zelfvertrouwen vergroten

Reserveer nu een try out
100 min rijden voor slechts € 65

Meld je telefonisch of via mail aan
Rijbewijs B - Frank rijschool Helmond

Praktijk

De autopraktijkopleiding wordt gegeven volgens de Rijopleiding In stappen methode. Je wordt vanaf het begin van de rijopleiding tot en met het behalen van het rijbewijs begeleid door dezelfde vakbekwame instructeur.

Naast de klassieke rijopleiding kun je ook kiezen voor een versnelde cursus, de compactopleiding. Mocht je hiervoor kiezen dan is het belangrijk dat je een aantal weken overdag tussen 8.00 en 17.00 uur voldoende tijd hebt om lessen te volgen.

Vooraf dien je je theoriecertificaat op zak te hebben en een intake te doen. Als blijkt dat deze versnelde opleiding iets voor je is, dan wordt de Tussentijdse toets en het Praktijkexamen direct aangevraagd. Meer weten? Vraag informatie aan via het contactformulier of bel.

Theorie examen - Frank rijschool Helmond

Theorie

Kun je niet wachten om met rijles te beginnen? Goed nieuws! Je mag theorie-examen doen als je 16 jaar of ouder bent. De meeste cursisten kiezen voor zelfstudie in plaats van theorielessen. Met het juiste studiemateriaal en de nodige inzet is dit geen enkel probleem.

Bij Frank rijschool leveren we altijd het beste en nieuwste op het gebied van de theorie, dus je bent altijd up-to-date. Boeken, cd-roms, online examentrainingen of een complete theoriecursus online inclusief examentrainingen, het is allemaal mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Let op! Bij het theorie-examen moet je een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs overhandigen. Meer weten? Neem contact op via 0492 536 108. 

Bekijk de scherpe tarieven

Contact opnemen?

Auto
Brommer
Telefoon
E-mail