Auto

Rijbewijs B halen in Helmond

Jij wilt jouw Rijbewijs B halen in Helmond? Ontdek dan wat de zorgvuldig ontwikkelde rijopleiding van Frank Rijschool in Helmond voor jou kan betekenen. Wij bieden rijlessen voor iedereen van elk niveau, waardoor je op een prettige manier je rijlessen volgt en uiteindelijk vol zelfvertrouwen de weg op gaat. In de auto zul je merken merken dat je vaste instructeur veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling van je verkeersinzicht en het zelfstandig rijden. 

Zodra je de auto goed kunt bedienen zal je rijinstructeur je motiveren om je beslissingen zoveel mogelijk zelf te nemen. Uiteraard krijg je alle hulp die je nodig hebt en zal de verkeersveiligheid nooit of te nimmer in gevaar komen. Je hebt altijd een vaste instructeur tot aan je praktijkexamen en uiteraard wordt er in onze lesauto’s NIET gerookt.

Je wordt door onze instructeurs altijd thuis opgehaald en weer afgezet wanneer je in Helmond woont.
Uiteraard zijn andere plaatsen bespreekbaar en behoren stations of scholen ook tot de mogelijkheden om daar opgehaald of afgezet te worden. 

Kun je niet wachten om achter het stuur te kruipen? Reserveer nu je TRY OUT, bel 06 1436 9271

rijbewijs-b-halen-in-helmond, Rijschool Helmond voor auto en scooterrijles, goedkope rijschool helmond

Praktijk

De praktijkopleiding in Helmond wordt gegeven volgens de Rijopleiding In stappen methode.
Je wordt vanaf het begin van de rijopleiding tot en met het behalen van het rijbewijs begeleid door dezelfde vakbekwame instructeur.
Naast de klassieke rijopleiding kun je ook kiezen voor een versnelde cursus, de compactopleiding. Mocht je hiervoor kiezen dan is het belangrijk dat je een aantal weken overdag tussen 8.00 en 17.00 uur voldoende tijd hebt om lessen te volgen. Vooraf dien je wel het theoriecertificaat te hebben behaald. Als blijkt dat deze versnelde opleiding iets voor je is, dan wordt de Tussentijdse toets en het Praktijkexamen direct aangevraagd.
Meer weten? Vraag informatie aan via het contactformulier of bel ons.

rijbewijs-b-halen-in-helmond, Rijschool Helmond voor auto en scooterrijles, frank rijschool helmond

Theorie

Kun je niet wachten om met rijles te beginnen? Goed nieuws! Je mag al theorie-examen doen als je 16 jaar of ouder bent.
De meeste cursisten kiezen voor zelfstudie in plaats van theorielessen. Met het juiste studiemateriaal en de nodige inzet is dit geen enkel probleem.
Bij Frank rijschool in Helmond leveren we altijd het beste en nieuwste op het gebied van de theorie, dus je bent altijd up-to-date. Boeken, online examentrainingen of een complete theoriecursus online inclusief examentrainingen, het is allemaal mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.
Let op! Bij het theorie-examen moet je een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs overhandigen.
Meer weten? Vraag informatie aan via het contactformulier of bel ons.

Theorie-examen aanvragen

Reserveer zelf met je DigiD het theorie-examen voor de personenauto of bromfiets. Ook kun je via deze link je reservering wijzigen of raadplegen. KLIK HIER en reserveer je examen.

Rijschool machtigen

Voordat wij het praktijkexamen voor je kunnen aanvragen moet je eerst toestemming geven. Dat doe je middels een machtiging. KLIK HIER om FRANK Rijschool te machtigen.

Gezondheidsverklaring

Voor het aanvragen van een praktijkexamen voor je autorijbewijs dien je eerst een gezondheidsverklaring in te dienen bij het CBR. KLIK HIER EN GA NAAR JE GEZONDHEIDSVERKLARING 

Contact opnemen?